Beton schilderen

Beton schilderen van garagevloer weert vocht.

In sommige gevallen is het goed om een betonnen vloer, bijvoorbeeld in een garage, te verven. Voor beton schilderen zijn verschillende materialen in de handel verkrijgbaar. Speciale coatings die het vocht weren en geen lekkende olie doorlaten. Met beton schilderen ontstaat bovendien een vloer die eenvoudig te reinigen is en minder stoft. Heel praktisch voor een garage waar iedereen een paar keer per dag overheen loopt. Beton schilderen is niet moeilijk, maar laat u goed voorlichten door een specialist.

Beton schilderen maakt van vloer makkelijk te reinigen oppervlak.

Een betonnen vloer is saai, neemt vuil op en stoft behoorlijk wanneer u deze met een bezem wilt schoonmaken. De oplossing is het beton schilderen met een coating. Een coating is sterk, onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en slijtvast. Dat betekent dat de vloer door het beton te schilderen, bestand zal zijn tegen olie, benzine, vet en chemicaliën. Dit soort coatings zijn in verschillende kleuren te koop. Het beton schilderen gebeurt in de regel met een grote roller. Dit gaat snel en u krijgt een mooie, egaal aangebrachte coating.

Alleen wanneer oppervlakte schoon en egaal is beton schilderen mogelijk.

Wanneer u een betonnen muur wilt schilderen, zal de muur een glad en effen structuur moeten hebben. Beton schilderen kan alleen als het oppervlakte schoon en droog is. Het oude pleisterwerk herstellen en behangresten verwijderen horen daar ook bij. Misschien toch een lastiger klus dan u dacht? Kijk verder op deze site en volg de vijf stappen waardoor u direct in contact komt met schilders in uw regio. Zij maken een offerte voor de totale werkzaamheden, inclusief het beton schilderen.

Veel plezier met uw beton schilderen.