Schrijf u in als schilder

Bent u schilder en wilt u klanten werven voor uw schildersbedrijf? Start met het ontvangen van offerteaanvragen uit uw regio door u in te schrijven op schildervinden.nl. Klik op de knop om naar het registratie formulier te gaan.

Hoe werkt het

Bezoekers vragen schilderoffertes aan, door heel Nederland. Aangezien wij dagelijks veel energie steken in het bedienen van particulieren, bedrijven en VvE's, zijn wij altijd op zoek naar professionele schildersbedrijven. Door ons brede netwerk en goede samenwerkingsverbanden, vinden bezoekers via Schilder Vinden.nl de juiste schilder. Bent u eigenaar van een professioneel schildersbedrijf en bent u op zoek naar nieuwe klanten? Schrijf u dan vandaag nog in en profiteer van het netwerk van Schilder Vinden.

Partners in Paint (PIP)

Schildervinden werkt samen met Partners in Paint. Bent u lid van PIP dan ontvangt u korting op de lead prijs.

Klik hier voor alle ins en outs!

Uw voordelen

 

Tarieven en betalen

Per lead betaalt u € 14,75 (exclusief btw). U ontvangt dan leads, voorzien van alle gegevens om schriftelijk (NAW-gegevens) of per e-mail of telefonisch met een aanvrager in contact te treden.

Deze lead wordt naar maximaal 3 bedrijven verstuurd zodat u ervan verzekerd bent dat u niet één van de 10 of 15 bedrijven bent.

Met betalen per automatische incasso hoeft u zich geen zorgen te maken dat betalingen op tijd gebeuren en dat u dus altijd verzekerd blijft van het ontvangen van nieuwe leads. Wij facturen aan het begin van de maand, sturen u per mail de factuur en incasseren dan 5 dagen later het factuurbedrag van uw rekening. Als onze incasso onverhoopt gestoneerd wordt brengt dat bij ons extra kosten met zich mee. Als dit éénmalig gebeurd, dan is dat vervelend, maar als er regelmatig gestoneerd wordt, hebben wij het recht om met onmiddellijke ingang uw account op zwart te zetten.

 

Klik op de knop registreren als u wilt deelnemen aan www.schildervinden.nl

Nu inschrijven