Bladderende verf een signaal voor de huiseigenaar

Je zou hopen dat bladderende verf voldoende signaal voor huurders en woningeigenaren is om aan de schilder te denken. SchildersVakkrant liet het onderzoeken. Gemiddeld bijna een kwart van huurders en kopers heeft het blijkbaar nog niet goed begrepen.

Het zijn doorgans niet de schilders die bepalen wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt aan de woning, binnen of buiten. Meestal is de opdrachtgever zelf, al dan niet geholpen door de schilder, die het onderhoudsmoment bepaalt.

SchildersVakkrant legde de volgende stelling voor aan huurders en woningeigenaren: ‘Als verf begint te bladderen, is het tijd voor de schilder’. Gelukkig geeft gemiddeld 69% aan dat het dan eigenlijk al te laat is. Kopers (77%) zijn kritischer ten aanzien van deze stelling dan huurders (56%). Gemiddeld 23% daarentegen vindt dat het bladderen van verf juist de juiste tijd is om aan de schilder te denken. Huurders (29%) vinden dit uitgangspunt vaker dan kopers (19%). USP Marketing Consultancy voerde het onderzoek uit. Alle reden voor schildersbedrijven om opdrachtgevers te overtuigen om sneller een schilder te raadplegen.

Terug

Nieuws

Privacy verklaring

 Privacy verklaring is te vinden op: privacy-verklaring...

Maximaal 3 bedrijven benaderen de klant

Per 28 april passen we ons systeem aan zodat de aanvrager door maximaal 3 bedrijven benaderd kan wor...

Laatste offerte aanvragen

03 Nov - in Amsterdam 30 Oct - in Almere 29 Sep - in Almere 23 Sep - in Goes 06 Sep - in Nieuwegein

Ben jij schilder?

Schrijf je in bij schildervinden.nl
Inschrijven is geheel vrijblijvend en maandelijks opzegbaar. Ontvang vandaag nog offerte aanvragen uit je regio.
Ontvang gratis en vrijblijvend drie offertes!