Nieuwe tv spot verfproducent histor

Histor heeft de ‘verffluisteraar’ bedacht voor haar huidige reclamespotjes. De verffluisteraar legt zijn oor te luister bij wanden, kozijnen en andere objecten en fluistert met muren, deuren, kozijnen die zich onbegrepen voelen en om onderhoud en een nieuwe kleur vragen. In het kader van het WK Voetbal, reist de verffluisteraar straks ook af naar Zuid-Afrika.

De tv-commercial luidt als volgt: ‘In zijn landhuis in Somerset in Engeland hoort hij iets, maar hij heeft geen idee waar het vandaan komt. Hij schrikt op als hij langs schuttingen loopt, langs deuren, muren, kozijnen of zomaar langs een telefooncel. Hij heeft het gevoel dat er tegen hem gepraat wordt. Langzaam komt hij tot de ontdekking dat hij een bijzondere gave heeft. Hij verstaat de kunst om te praten met objecten. Deuren voelen zich verwaarloosd. Muren voelen zich onbegrepen. Ze beklagen zich bij hem over hun kleur en de wijze waarop ze onderhouden worden. Hij besluit zijn gave niet voor zichzelf te houden, maar zich dienstbaar op te stellen en al hun wensen door te geven en de mensen van advies te dienen. Eindelijk weet u wat muren, deuren en kozijnen werkelijk willen.

Commercial in de sfeer van WK Zuid-Afrika
De weken voorafgaande aan het WK voetbal presenteert Histor een vervolg op de verffluisteraar die vanaf april op de Nederlandse TV te zien is. Hij speelt ook in deze oranje commercial een grote rol. Hij is naar Zuid-Afrika afgereisd om te luisteren waar de muren van de kleedkamer van onze nationale voetbalhelden behoefte aan hebben. Frits Kemper, Sr. Brand Manager Histor: ‘We willen op deze manier de consument enthousiasmeren voor de verfklus.' Histor is bezig met een totaalcampagne waarvoor begin dit jaar al de vernieuwde site www .histor. nl in de lucht ging. Ook het veranderen van de Histor verpakking later dit jaar, hoort bij deze marketingstrategie.

Terug

Nieuws

Privacy verklaring

 Privacy verklaring is te vinden op: privacy-verklaring...

Maximaal 3 bedrijven benaderen de klant

Per 28 april passen we ons systeem aan zodat de aanvrager door maximaal 3 bedrijven benaderd kan wor...

Laatste offerte aanvragen

03 Nov - in Amsterdam 30 Oct - in Almere 29 Sep - in Almere 23 Sep - in Goes 06 Sep - in Nieuwegein

Ben jij schilder?

Schrijf je in bij schildervinden.nl
Inschrijven is geheel vrijblijvend en maandelijks opzegbaar. Ontvang vandaag nog offerte aanvragen uit je regio.
Ontvang gratis en vrijblijvend drie offertes!