Slechts 6% btw voor woningen ouder dan 2 jaar

Sinds 15 september 2009 is de lage btw-regeling voor schilder- en stukadoorwerken verbeterd. Wat betekent deze verbetering voor u?

Indien u een woning heeft die ouder is dan twee jaar betaalu voor voor schilder- en stukadoorwerk slechts zes procent btw. Belangrijk is dat deze regeling alleen geldt als u als particulier ook daadwerkelijk zelf in de woning woont. Om misverstanden te voorkomen is voor de bepaling van de leeftijd van de woning het moment bepalend waarop de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is.

Wat verder nog goed is om te weten, is dat niet alleen woning zelf maar ook garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken ook als (uitbreiding van het begrip) woning worden aangemerkt. De enige voorwaarde die in dit kader wordt gesteld, is dat de te schilderen objecten zich op hetzelfde perceel bevinden als de woning.

Is uw woning ook toe aan een schilderbeurt? Profiteer dan vandaag nog van het lage btw-tarief van slechts zes procent en vraag via deze website direct gratis informatie aan bij een of meer schilderbedrijven in uw buurt.

Terug

Nieuws

Privacy verklaring

 Privacy verklaring is te vinden op: privacy-verklaring...

Maximaal 3 bedrijven benaderen de klant

Per 28 april passen we ons systeem aan zodat de aanvrager door maximaal 3 bedrijven benaderd kan wor...

Laatste offerte aanvragen

03 Nov - in Amsterdam 30 Oct - in Almere 29 Sep - in Almere 23 Sep - in Goes 06 Sep - in Nieuwegein

Ben jij schilder?

Schrijf je in bij schildervinden.nl
Inschrijven is geheel vrijblijvend en maandelijks opzegbaar. Ontvang vandaag nog offerte aanvragen uit je regio.
Ontvang gratis en vrijblijvend drie offertes!