Buiten

De kleur van het buitenschilderwerk wil je al lange tijd veranderen. Je hebt net een kleine verbouwing afgerond en de volgende stap is om het buitenschilderwerk eens helemaal in een andere kleur te schilderen.

Maar ook voor onderhoud ben je hier aan het goede adres. Goed schilderwerk in de juiste bouwkundige omstandigheden vraagt om regelmatig onderhoud. Te vroeg onderhoud uitvoeren is niet nodig, maar te laat, als de opbouw van het verfsysteem is aangetast, is duur. Vraag daarom geheel vrijblijvend advies aan onze schilders over de wijze waarop het schilderonderhoud aan uw woning het beste uitgevoerd kan worden.

Dakgoot

Regelmatig schilderen is het behoud van het houtwerk aan de dakgoten.

Kozijnen

Het schilderwerk van kozijnen in verschillende kleuren geeft het huis een betere uitstraling.

Plafond

Fris geschilderde plafonds en wanden maken een goede indruk op de bezoekers.

Wanden

Fris geschilderde plafonds en wanden maken een goede indruk op de bezoekers.

Binnen

Gezelligheid, cocooning en sfeervol wonen betekenen dat er veel aandacht is voor het interieur. Het binnenschilderwerk in warme, frisse en uitgesproken kleuren geeft jouw woning de sfeer waarin je je prettig voelt.

Om houtrot van binnen uit te voorkomen, is binnenschilderwerk minstens zo belangrijk als het buitenschilderwerk. Vraag daarom geheel vrijblijvend advies aan onze schilders over de wijze waarop het schilderonderhoud aan uw woning het beste uitgevoerd kan worden.

Gratis en vrijblijvend

Druk met werken en geen zin om lang in de rommel te zitten? Plaats je klus gratis op schildervinden.nl en ontvang vrijblijvend maximaal drie offertes van schilders uit je regio.

 

Een klus plaatsen is gratis. We gebruiken je gegevens alleen om de juiste schilder voor je te vinden.